Search Results

Filter
  • 1-3 of  3 results for ""LELAJ, OLSI""
Item request has been placed! ×
Item request cannot be made. ×
loading  Processing Request
Academic Journal

MISH DHE KOCKA: MBI ANTROPOLOGJINË FIZIKE TË SHQIPTARËVE.

Subjects: NATIONALISM; ANTHROPOLOGISTS; ETHNIC studies

  • Source: Antropologji: Reviste e Institutit te Antropologjise Kulturore dhe te Studimit te Artit; 2019, Vol. 2 Issue 2, p53-82, 30p

Record details

×
Academic Journal

HEROI KOMBËTAR: PROPOZIM PËR NJË TEMË STUDIMI NË ANTROPOLOGJINË E MODERNITETIT.

Subjects: MODERN society; IDEOLOGY; ANTHROPOLOGYALBANIA

  • Source: Antropologji: Reviste e Institutit te Antropologjise Kulturore dhe te Studimit te Artit; 2019, Vol. 2 Issue 1, p55-64, 10p

Record details

×
Academic Journal

RACA, KOMBI, INTELEKTUALI.

  • Source: Antropologji: Reviste e Institutit te Antropologjise Kulturore dhe te Studimit te Artit; 2018, Vol. 1 Issue 1, p13-39, 27p

Record details

×
  • 1-3 of  3 results for ""LELAJ, OLSI""